luni, 23 ianuarie 2012

    Pretiosule, Kornuletz ma bantuie! A ajuns sa fie chiar si in visele mele! Nu imi mai pot visa prietena linistit, il visez doar pe el, tot timpul! Asta va fi sfarsitul meu! Nu mai suport, imi distruge viata. Asta e, nu mai e cale de intoarcere. Trebuie sa il ucid!
    Daaa... asta e, jurnalule. Il voi ucide cu mainile mele firave si paroase! Nu sunt in stare sa il bat, dar gasesc eu o cale... Asta e! Il otravesc cu mancare facuta de mama! Da! Nimeni nu rezista dupa mancarea pe care o face ea cand vine de la lucru, nu se spala pe maini dupa ce ii rezolva pe toti tiganii de la servici; familia Vivimexican nu se spala!! Ma duc sa o caut sa-i spun sa pregateasca ceva.


     Pretiosule, e gata! In aceasta sticla de plastic luata din gunoi(nu-mi permit o fiola)e scaparea mea! Cu asta il voi ucide! Voi scapa de el si de visele in care ma tortureaza cu muzica lui oribila cu care imi face urechile sa sangereze!! In loc sa visez capodopere de la Bullshit for my Valentine sau de pe Lulu in timp ce prietena mea imi zambeste frumos, il visez pe Pretzel si trupa aia oribila, Burzum, care ii copiaza pe BFMV. Toata lumea stie ca au furat melodii de la ei!

     Pretiosule, imi fac curaj si ma pornesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu